Empreses implicades

EMPRESES PARTICIPANTS FP DUAL

NexTRet és una empresa dedicada a l’optimització de l’àrea TIC dels clients amb serveis gestionats i projectes d’infraestructures TIC, aplicacions i solucions de qualitat de servei.
Formació i Treball, Fundació Privada és una entitat promoguda per Càritas amb dos objectius primordials: la formació i inserció laboral de persones amb especials dificultats personals i sociolaborals per incorporar-se en el mercat de treball i gestionar l’aprovisionament de roba, mobles i equipament de la llar per a famílies amb pocs recursos econòmics derivats de diferents serveis socials.
asnet
Asnet és una empresa dedicada a realitzar solucions integrals en informàtica, internet i comunicacions, des del manteniment de la xarxa informàtica, passant per solucions web fins cloud computing o virtualització de servidors.
Federal-Mogul Corporation (NASDAQ:FDML) és una empresa líder a nivell mundial que subministra tant productes com serveis a fabricants i proveïdors de serveis a vehicles i equips en el mercat d’automoció, de transport comercial lleuger, mitjà i de servei pesat, marí, ferrocarril, aeroespacial, de generació d’electricitat i indústria.