Press "Enter" to skip to content

Accés als Cicles Formatius

Per accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà cal formalitzar, durant el període de preinscripció, la sol·licitud corresponent encara que s’estiguin cursant altres ensenyaments en el mateix centre. Aquesta sol·licitud s’ha de presentar al centre en el qual es vol realitzar l’ensenyament demanat en primer lloc.
Per accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior cal formalitzar, durant el període de preinscripció, la sol·licitud corresponent encara que s’estiguin cursant altres ensenyaments en el mateix centre. Aquesta sol·licitud s’ha de presentar al centre en el qual es vol realitzar l’ensenyament demanat en primer lloc.
Per cursar el cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes cal tenir el títol de graduat/da en educació secundària obligatòria (o equivalent a efectes acadèmics) o una titulació superior. També s’hi pot accedir:

Per cursar els Cicles Formatius de Grau Superior Administració de Sistemes Informàtics en la Xarxacal tenir el títol de Batxillerat (o equivalent a efectes acadèmics) o titulació superior. També tenen accés directe al cicle les persones que compleixen algun dels requisits següents:

  • Haver superat el curs de formació específic per a l’accés als Cicles de Grau Superior (CAS) d’acord amb l’opció cursada,
  • Tenir el títol de Tècnic Especialista, Tècnic Superior o equivalent,
  • Haver superat el segon curs de Batxillerat de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental,
  • Haver superat el Curs d’Orientació Universitària (COU) o el preuniversitari,
  • Tenir qualsevol titulació universitària o una d’equivalent, o
  • Haver superat la Prova d’Accés a la Universitat per a més grans de 25 anys, 
  • A partir de l’any que es compleixen els 19 anys, també s’hi pot accedir mitjançant una prova d’accés, o si se n’està exempt.

Aquesta web fa servir galetes pròpies per al seu bon funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad