MOBILITAT / ERASMUS

MOBILITAT / ERASMUS
 • Llista d’admesos al procés de selecció d’ERASMUS+ Per a Grau Superior
  En aquest enllaç podeu consultar les persones admeses al procés de selecció ERASMUS+ Grau Superior per pràctiques a l’estranger pel curs 2021/20211. Enhorabona a les persones seleccionades!
 • Convocatòria del Procés de Selecció Erasmus + 2020-21 (fins 16 de gener)
  Ja està disponible la convocatòria de mobilitat Erasmus+ per a l’alumnat de GM i GS per a aquest curs 2021-2022. Ens els següents enllaços pots accedir a la convocatòria completa: Grau Mig Grau Superior Vols apuntar-te? Omple aquest FORMULARI d’inscripció. La data límit és el proper 16 de gener de 2022. Si vols més informació,
 • Mobilitat a Alemanya: Humboldt facilita 3×2
  Avui 11 de desembre, el centre de formació d’idiomes, Humboldt, mitjançant Vicky ens ha explicat la seva proposta d’obtenir una titulació de cicles formatius en Alemanya només fent un any més en aquest país. Mitjançant una videoconferència molt instructiva, s’ha especificat la forma mitjançant la qual dels 3 anys habituals de formació, es pot convalidar
 • Mobilitats Erasmus+ estiu 2019
  Aquestes són les mobilitats @EUErasmusPlus de l’@institutmvm de juny de 2019 de cicles! Els primers alumnes ja són a Romania fent un curs de llengua romanesa i preparant-se per a la incorporació a la seva empresa: Un altre grup d’alumnes i un professor acompanyant del centre ja han arribat a Maribor (Eslovènia):
 • Projecte KA2 Ideal
  Aquesta setmana ha tingut lloc el kick off del projecte KA2 IDEAL @idealproje2020 a Istanbul amb la participació de @institutmvm de @ajuntamentsantadria.