Press "Enter" to skip to content

Mobilitat a Alemanya: Humboldt facilita 3×2

0

Avui 11 de desembre, el centre de formació d’idiomes, Humboldt, mitjançant Vicky ens ha explicat la seva proposta d’obtenir una titulació de cicles formatius en Alemanya només fent un any més en aquest país.

Mitjançant una videoconferència molt instructiva, s’ha especificat la forma mitjançant la qual dels 3 anys habituals de formació, es pot convalidar el cicle obtingut al nostre institut i només haver de fer l’any restant fent només pràctiques a una empresa alemanya.

També s’ha ofert la possibilitat a l’alumnat de grau superior del nostre institut a fer les pràctiques de Dual d’un dels nostres cicles en aquest país de l’Unió Europea mitjançant aquest tercer any i gràcies a Humboldt.

xerrada humboldt 11 desembre 2020

L’alumnat del nostre centre ha trobat la proposta molt interessant i en general la resposta ha sigut que ho tindran en compte.

Esperem i desitgem que la màxima quantitat del nostre alumnat aprofiti aquesta oportunitat ja que és molt alta la probabilitat d’aconseguir una feina de qualitat fora del nostre territori.

Ens han compartit aquesta adreça de correu per obtenir més informació: proyectoalemania@humboldt.es

Comments are closed.

Aquesta web fa servir galetes pròpies per al seu bon funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad