Press "Enter" to skip to content

Xerrada d’un estudiant del grau de Telecomunicacions de la UPC

0
xerrada UPC

Divendres 26 de febrer, Adrià Alsina, estudiant de màster de Telecomunicació de la UPC ha fet una xerrada de divulgació dels estudis del grau universitari de Telecomunicació de la UPC (Grau en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació).

Adrià ha explicat als alumnes de 2n SMX i 2n ASIX les característiques dels estudis de Telecomunicació de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB) de la UPC : les matèries del grau i en especial les sortides laborals.

Finalment, ens ha mostrat diversos projectes d’exemple on treballen alumnes del grau de telecomunicacions: bioenginyeria o intel·ligència artificial.

Estem molt agraïts a Adrià i a l’Escola de Telecomunicació pel seu temps i dedicació. Esperem i desitgem que algun alumne nostre aprofiti aquesta sessió per provar de fer el grau universitari de Telecomunicació a la UPC.

xerrada UPC

Comments are closed.

Aquesta web fa servir galetes pròpies per al seu bon funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad