Press "Enter" to skip to content

Convalidacions

L’objectiu d’aquest apartat és donar resposta als dubtes que sovint sorgeixen quan l’alumnat de cicles formatius de formació professional vol sol·licitar la convalidació de crèdits/mòduls/unitats formatives al nostre institut.

L’alumnat que es matriculi al Centre i tingui crèdits/mòduls o unitats formatives superats en un altre centre, del mateix cicle formatiu que està cursant, no ha de demanar cap tipus de convalidació. Per incorporar aquestes qualificacions a l’expedient del centre, haurà de demanar-ho expressament a través d’un dels tràmits de la secretaria.


Aquí teniu un resum de les possibles convalidacions:

Convalidació directa

  • Una convalidació directa és aquella que permet convalidar crèdits, mòduls o unitats formatives comuns o segons normativa de cicles formatius LOE o LOGSE, aportant altres estudis, principalment altres cicles formatius.
  • Aquestes convalidacions les resol la direcció de l’institut.
  • Sol·licitud de convalidació mòduls FOL i EiE.

Convalidació singular:

  • Una convalidació singular la pot sol·licitar l’alumnat per convalidar crèdits, mòduls o unitats formatives amb continguts similars o afins (no comuns).
  • Aquesta convalidació la resol de forma individual el Departament d’Ensenyament.
  • Sol·licitud de convalidació singular.

Aquesta web fa servir galetes pròpies per al seu bon funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad